Αγορές μέσω e-shop, τι πρέπει να προσέξω.

από την

Αγορές μέσω e-shop, τι πρέπει να προσέξω.

Οι αγορές μέσω Internet είναι αναμφίβολα ο πιο ξεκούραστος τρόπος να κάνει κανείς τις αγορές του.Μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε χωρίς να χρειαστεί καν να βγεις από το σπίτι, να ψάχνεις για parking ή να περιμένεις στην ουρά. Μόνο με ένα κλικ μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις εύκολα, γρήγορα και απλά χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ. Ωστόσο παρά τη μεγάλη ευκολία που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές αγορές, πολλοί καταναλωτές παραμένουν ακόμη επιφυλακτικοί απέναντι τους. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές οι αγορές σας μέσω internet θα είναι ασφαλείς, ευχάριστες και οικονομικές.

Από που να ξεκινήσω.

Το πρώτο βήμα είναι η σωστή επιλογή του ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του οποίου θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Μην ξεχνάτε ότι πλέον για το ίδιο προϊόν υπάρχουν αμέτρητα e-shops. Γενικά ένα e-shop το οποίο διαθέτει ταυτόχρονα και φυσικό κατάστημα , όπως το Lou Shoes , είναι πιο αξιόπιστο από ένα e-shop το οποίο περιορίζεται μόνο στην ηλεκτρονική του παρουσία. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως τα e-shop στα οποία συνδέονται με αλυσίδα καταστημάτων έχουν μεγαλύτερο απόθεμα και διαθεσιμότητα για τις ηλεκτρονικές αγορές. Επίσης ένα δεύτερο tip για ασφαλείς αγορές μέσω e-shop είναι να επιλέγουμε εκείνα που αναφέρουν ρητά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και το χρόνο παράδοσης και ταυτόχρονα διατηρούν ενημερωμένη τη σελίδα τους. Mόνο απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει το να έχεις βρει ακριβώς το παπούτσι που θέλεις να αγοράσεις, να αναφέρεται στη σελίδα ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και όταν θα κάνεις την παραγγελία σου να ενημερώνεσαι για το αντίθετο . Η Lou Shoes ανανεώνει άμεσα το περιεχόμενο της με σεβασμό προς τον πελάτη και τη σωστή ενημέρωση του.

Και αν θέλω να επιστρέψω το προϊόν.

Ποια είναι η πολιτική για τις επιστροφές σε ρούχα και παπούτσια. Ένας λόγος που πολλοί καταναλωτές είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά στην ηλεκτρονική αγορά υποδημάτων είναι ο φόβος ότι αυτό το οποίο θα αγοράσουν δεν θα τους ταιριάζει είτε ως νούμερο είτε ως σχέδιο όταν έρθει η στιγμή να το δοκιμάσουν. H Lou Shoes έχει πολιτική επιστροφής προϊόντων χωρίς καμία επιβάρυνση για τον αγοραστή.

Επέλεξα το προϊόν που θέλω, πώς θα το πληρώσω.

Η Lou Shoes προσφέρει πολλούς τρόπους πληρωμών ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας διευκολύνει περισσότερο.

  1. Εύκολη πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
  2. Αντικαταβολή κατά την παράδοση στον μεταφορέα.
  3. Πληρωμή με οποιαδήποτε πιστωτική η χρεωστική κάρτα.
  4. Χρησιμοποιώντας τις ασφαλείς πλατφόρμες πληρωμών.

Είμαι κάτοικος εξωτερικού . Μπορώ να αγοράσω.

Η Lou Shoes κάνει παραδόσεις και στο εξωτερικό , τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού.

Λευκή Δήμου

Μενού

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

MENU