Πως να διαλέξεις τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια.

από την

Πως να διαλέξεις τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια.

Παντρεύεσαι και θέλεις για αυτήν την ημέρα να διαλέξεις ένα κομψό και άνετο νυφικό υπόδημα. Παρακάτω θα σου δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξει το κατάλληλο παπούτσι.

Δώσε βάση στην ποιότητα.

Η ποιότητα πρέπει να είναι το βασικό σου κριτήριο. Επέλεξε δερμάτινα νυφικά παπούτσια για να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σου. Ένα ποιοτικό παπούτσια θα διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο απρόοπτο, ούτε θα σε χτυπήσει το παπούτσι.

Χρήσιμη συμβουλή: φόρεσε τα παπούτσια μέσα στο σπίτι τις προηγούμενες μέρες για να ανοίξουν και να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σου.

Επέλεξε το ύψος τακουνιού που σου ταιριάζει.

Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα παπούτσι που μπορείς να το υποστηρίξεις. Σίγουρα είναι εντυπωσιακό ένα 12ποντο, αλλά δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό να κάνεις ασκήσεις ισορροπίας μέσα στην εκκλησία. Διάλεξε ένα ύψος που είσαι εξοικειωμένη, δοκίμασε παπούτσι με φιάπα ή χοντρό τακουνάκι μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Χρήσιμη συμβουλή: Στη Lou Shoes υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε παραγγελία τα παπούτσια που σου αρέσουν στο τακουνάκι που σε βολεύει.

Επιλέγοντας το σωστό χρώμα.

Η επιλογή του χρώματος είναι κομβική γιαυτό φρόντισε να συμβουλευτείς τόσο τον οίκο νυφικών όσο και το μαγαζί από το οποίο θα πάρεις τα παπούτσια. Μπορείς είτε να πας στον ίδιο τόνο με το νυφικό, είτε να επιλέξεις ένα ουδέτερο τόνο. Αν θες να χρησιμοποιήσεις το παπούτσι και για μετά προτίμησε να μην το φορτώσεις με στρας καθώς θα δυσκολευτείς μετά να το συνδυάσεις.

Χρήσιμη συμβουλή: Στις φωτογραφίες τα χρώματα αλλοιώνονται, οπότε φρόντισε να ζητήσεις ένα δείγμα από το ύφασμα του νυφικού σου.

Μενού

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

MENU