Ολοκλήρωση αγορών(3 βήματα)

Βρισκόμαστε στη σελίδα του προϊόντος .

Επιλέγουμε χρώμα και μέγεθος και κάνουμε κλικ στο κουμπί Αγορά.

Το προϊόν βρίσκεται ήδη στο καλάθι μας όπου το ανοίγουμε και επιλέγουμε check out

ΒΗΜΑ 1ο

Περίληψη

Προβολή καλαθιού με φωτογραφία προϊόντος, κωδικό, χρώμα, μέγεθος, διαθεσιμότητα, τιμή, ποσότητα, κτλ.Πεδίο για χρήση κουπονιού.

Σύνδεση

Εμφανίζονται 2 πεδία  το πρώτο είναι για δημιουργία λογαριασμού (Εμφανίζονται πεδία που συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και δημιουργούμε λογαριασμό) ,και το δεύτερο για σύνδεση εφόσον έχετε λογαριασμό, όπου τα πεδία που εμφανίζονται με αστέρι είναι υποχρεωτικά για την ολοκλήρωση της αγοράς.

Διεύθυνση

Συμπληρώνετε τη διεύθυνση σας και τη διεύθυνση παράδοσης εάν επιθυμείτε μια διαφορετική από την διεύθυνση χρέωσης.

ΒΗΜΑ 2ο

Αποστολή

Εμφανίζονται οι  συνεργαζόμενοι μεταφορείς για τη συγκεκριμένη περιοχή με προεπιλεγμένο τον μεταφορέα με το φθηνότερο κόστος. Εδώ μπορείτε να τσεκάρεται κάποιον διαφορετικό από τους προτεινόμενους εάν υπάρχουν.

Επίσης εμφανίζεται ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης, μπορούμε δε να επιλέξουμε εάν το προϊόν θέλουμε να συσκευαστεί για δώρο καθώς και εάν θέλετε να γράψουμε από εσάς κάποιο μήνυμα.

Επίσης υπάρχει πεδίο όπου μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε σχόλιο για το προϊόν

Τέλος εμφανίζεται ένας σύνδεσμος που περιγράφει τους κανόνες λειτουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου (κανόνες ασφαλείας δεδομένων, αποστολών, επιστροφών, εγγραφής πελάτη).Σε αυτό το σημείο πρέπει να τσεκάρετε ότι συμφωνείται με τους όρους λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος μας

ΒΗΜΑ 3ο

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Εμφανίζονται τα στοιχεία διαθέσιμων λογαριασμών όπου μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σας.

Η αποστολή εκτελείται αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση

2)Πληρωμή με αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον μεταφορέα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Η αποστολή εκτελείται άμεσα

3)Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε στην ΑΣΦΑΛΗ πλατφόρμα πληρωμών PAYPAL η VivaPayments

 στη αντίστοιχη συμβεβλημένη με τη Lou Shoes πλατφόρμα   όπου έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε  και να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Για κάρτα Ελληνικής τράπεζας επιλέξτε πληρωμή με VIVAPAYMENTS.(Αποδεκτές όλες οι κάρτες)

Αριστερά στη σελίδα εμφανίζονται τα στοιχεία του καταστήματος μας  και τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Δεξιά στη σελίδα εμφανίζονται τα πεδία που μπορείτε να συνδεθείτε για την ολοκλήρωση της αγοράς σας μέσω της παραπάνω πλατφόρμας. Στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας εμφανίζεται σύνδεσμος που μπορείτε να επιστρέψετε στο κατάστημά μας αν δεν επιθυμείται αυτό τον τρόπο πληρωμής στη πλατφόρμα Paypal  η με επιστοφή απο το βέλος της σελίδας για την πλατφόρμα VivaPayments.

Σημείωση : Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω της πλατφόρμας της paypal -VivaPayments η επιβεβαίωση της παραγγελίας γίνεται αυτόματα μέσω της πλατφόρμας και δε χρειάζεται να κάνετε κάποια άλλη ενέργεια.

Εξυπηρέτηση πελατών μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαμβάνεται email που επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και εμφανίζει πληροφοριακές συνδέσεις για την εξέλιξη εκτέλεσης παραγγελίας και την απευθείας σύνδεσης στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε  μαζί μας και τηλεφωνικά στο 2310 268899 ώρες καταστημάτων.

Lou Shoes

Μενού

Call

MENU